GS3Vision

Vision of the
Smart and Security Solutions

gs3vision_okos ház
Intelligent Building
Intelligens
Épület

Olyan épület, amely automatikusan, emberi beavatkozás nélkül, vagy csak minimálisan szükséges emberi beavatkozással képes ellátni feladatait, segítve a mindennapokban a benne élő, vagy dolgozó embert.

Intelligens rendszerek előnyei

Energiatakarékosság

Vezérleje az árnyékolókat, a világítást, a konnektorokat, a hűtő és fűtő rendszert és csökkentse az energiafogyasztást! Óvja a környezetet és takarítson meg jelentős összeget az energiaszámlákon!
Az intelligens funkciókkal az energiatakarékosság könnyű és automatikus.

Biztonság

Akár otthon van, akár távol, rendszereink segítségével mindig Ön irányítja az eseményeket bent a házban és kívül a ház körül.
Ön vezérleni tudja a riasztó-, felügyeleti-, megfigyelő-rendszerét bármikor, bárhonnan.

Kényelem

A kényelem szinte minden pontján jelen van rendszereinknek. Óriási előny, hogy bárhonnan bármilyen eszköznek bármilyen parancs adható. Akár a lakásból, akár a világ másik feléről. A művelet végrehajtása mindkét esetben nyomon követhető az okostelefon vagy a táblagép kijelzőjén. Pl.: felhúzott redőny, világító lámpa, élesített riasztórendszer, nyitott garázskapu, stb.

Minden a tervezőasztalnál kezdődik

Ha az új ház vagy lakás még csak a tervezőasztalon létezik, esetleg felújítaná? Mindenképpen nézzen a jövőbe és a villamos tervrajz készítésekor gondoljon a lehetőségekre, Gondoljon rá akkor is, ha a beköltözést követően a beszerelést majd csak később tervezi vagy még nem is döntött róla. Megfelelő szakértelemmel és tapasztalattal konzultációval és tanácsadással tudjuk segíteni és természetesen a kivitelezést is vállaljuk.

Már használja az épületet és szeretne modernizálni?
Az utólagosan, falbontást nem igénylő, magas biztonsági fokozattal működő vezetéknélküli megoldásink is maximálisan fogják szolgálni az Ön kényelmét.

gs3vision_okos otthon
gs3vision_smart technology
Funkciók korlátlan variációban

A tervezésnél kiemelt figyelmet fordítunk  arra, hogy mind a közös, mind a privát terekbe megfelelő okos meg oldások kerüljenek és ehhez olyan rendszert választunk, ami biztosítani tudja ezen funkciók zavartalan párhuzamos működését.

• fűtés/hűtés vezérlés
• árnyékolás, redőnyök
• meteorológiai állomás
• garázs és kapunyitás távirányítással
• világításvezérlés
• jelenlét és mozgásérzékelők
• homlokzat és kertvilágítás
• IoT
• multimédia vezérlés

Rendszereink moduláris felépítésűek, melyek nagy előnye a rugalmasság mellett, hogy az intelligens épület rendszer kialakítása alkalmazkodni tud a vállalkozás vagy a családi költségvetéshez, ezzel lehetőség nyílik a megrendelő számára a legoptimálisabb finanszírozás elérésére is.

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Felmérés, konzultáció, tanácsadás, kivitelezés kedvező árakkal

GS3Vision

rendszerház

Donáczy Gábor ev.
Adószám: 75660981-1-40

8900, Zalaegerszeg Vorhotai utca 17/a
info@gs3vision.hu
+36 20 285 4031

Copyright © 2022 GS3Vision - Minden jog fenntartva.